Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Sonic X Shadow Generations – PlayStation 4 (Eeltellimine)

Saadaval alates 25.10.2024

Shadow the Hedgehog on tagasi klassikalise ja kaasaegse Sonicuga SONIC X SHADOW GENERATIONSis, täiesti uues kollektsioonis, mis sisaldab kahte ainulaadset kogemust!

Tootekood: 51162 Kategooriad: , Sildid: , ,

Koos KM

52,99 

Registreerige ja saate 26 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Tootekirjeldus

Mängige Varjuna uhiuues lugude kampaanias, mis sisaldab ennenägematuid võimeid, mis tõestavad, miks teda ülima eluvormina tuntakse! Kiirustage läbi Shadowi ajaloo ikooniliste etappide, avastage peidetud saladusi ulatuslikus keskusmaailmas ja avage uusi jõud, et astuda vastu Black Doomile ja päästa maailm.

SONIC X SHADOW GENERATIONS sisaldab ka kõrgelt tunnustatud SONIC GENERATIONSi täielikku remasterit. See on ajarändav seiklus, mis sisaldab 3D- ja 2D-sonicu etappide suurimat hitti, nüüd koos täiustatud visuaalide ja uue lisasisuga.

Omadused

  • Mängige Varjuna uhiuues lugude kampaanias, mis sisaldab ennenägematuid võimeid, mis tõestavad, miks teda ülima eluvormina tuntakse! Kiirustage läbi Shadowi ajaloo ikooniliste etappide, avastage peidetud saladusi ulatuslikus keskusmaailmas ja avage uusi jõud, et astuda vastu Black Doomile ja päästa maailm.
  • SONIC X SHADOW GENERATIONS sisaldab ka kõrgelt tunnustatud SONIC GENERATIONSi täielikku remasterit. See on ajarändav seiklus, mis sisaldab 3D- ja 2D-sonicu etappide suurimat hitti, nüüd koos täiustatud visuaalide ja uue lisasisuga.
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 7. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Ei

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Tarne