Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Horizon Forbidden West – PlayStation 4

Gamelabil on hea meel tuua Teieni Horizon Forbidden West PS4-le! – kriitikute poolt kiidetud Horizon Zero Dawni järg! Aloy on tagasi uuel seiklusel. Reisige koos temaga läbi kaunis postapokalüptilise maailma, kus domineerivad masinalaadsed olendid, ja kogege kaasahaaravat mängu, kui ta seisab selles avatud maailma põnevus-seikluslikus RPG-videomängus silmitsi vapustavate võimalustega.
Tootekood: 51186 Kategooriad: ,

Koos KM

39,99 

Registreerige ja saate 20 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Liituge Aloyga, kui ta trotsib Keelatud Läänt – majesteetlikku, kuid ohtlikku piiri, mis varjab uusi salapäraseid ohte. Avastage kaugeid maid, võitlege suuremate ja aukartust äratavamate masinatega ning kohtuge hämmastavate uute hõimudega, kui naasete kaugesse tulevikku, postapokalüptilisse Horisondi maailma.

Maa sureb. Ägedad tormid ja pidurdamatu lehemädanik laastavad inimkonna hajutatud jäänuseid, samas kui nende piiridel luusivad uued hirmutavad masinad. Elu Maal liigub järjekordse väljasuremise poole ja keegi ei tea, miks.

Aloy ülesanne on paljastada nende ohtude taga olevad saladused ning taastada maailmas kord ja tasakaal. Teel peab ta taasühendama vanade sõpradega, sõlmima liite sõdivate uute kildkondadega ja lahti harutama iidse mineviku pärandit – püüdes samal ajal püsida ühe sammu võrra ees võitmatuna näivast uuest vaenlasest.

Omadused

  • Julge avardav avatud maailm – avastage kaugeid maid, uusi vaenlasi, rikkaid kultuure ja silmatorkavaid tegelasi.
  • Majesteetlik piir – avastage kauge tuleviku Ameerika lopsakaid metsi, uppunud linnu ja kõrguvaid mägesid.
  • Aidake silmitsi uute ohtudega – osalege strateegilistes lahingutes tohutute masinate ja monteeritud inimvaenlaste vastu, kasutades päästetud osadest valmistatud relvi, varustust ja püüniseid.
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 16. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Ei

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Tarne