Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii – PlayStation 5 (Eeltellimine)

Saadaval alates 28.02.2025

Uus legend saab alguse, kui astute Goro Majima terassaabastesse. Mees, kes on kaotanud mälu ja leiutab end avamerel piraadina. Alustage ülimoodsat tänapäeva piraadiseiklust endise yakuza, nüüdse piraadikapteni ja tema meeskonnaga, kui nad astuvad põnevasse võitlusse maal ja merel, jahtides kadunud mälestusi ja legendaarset aardet.

Tootekood: 51140 Kategooriad: , Sildid: , ,

Koos KM

59,99 

Registreerige ja saate 30 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Funktsioonid

  • PIRAAT JAKUZA SEIKLUS AHOY  – kurikuulus endine yakuza Goro Majuma leiab end ootamatult Vaikse ookeani kaugemal saarel laevahukuga. Kuna ta ei mäleta isegi oma nime, asub ta purjele otsima vihjeid oma kadunud mälestustele, kaasas poiss nimega Noa, kes päästis ta elu.
  • VÕTKE OMA LAEV KOOS – Koguge oma laeva uuendamise ajal kokku ainulaadne meeskond, kui avastate avamerd ja sepistate oma legendi vaenlaste kahuritules, ootamatute sõprussuhete ja teel saadud tohutute rikkuste saatel.
  • LÖÖB ARRSS LOODAVA VÕITLUSEGA – vahetage dünaamiliselt „Mad Dogi“ ja „Merekoera“ võitlusstiilide vahel, et segada rünnakuid ja pakkuda plahvatuslikke kombinatsioone, žongleerimist ja õhust mahavõtmist, mis premeerivad Teie loomingulisust ülima tegevusega!
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 18. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Ei

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Tarne