Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Empire Of Sin – Xbox One / Series X

“Empire of Sin” on strateegia- ja juhtimismäng, mis asetab mängijad 1920. aastate Chicago kuritegeliku maailma südamesse. Mängijad kehastavad gangsteribossi, kes püüab oma impeeriumi ehitada ja laiendada, kasutades strateegiat, diplomaatilisi oskusi ja vägivalda. Mängu jooksul tuleb värvata meeskonda, hallata ebaseaduslikku äri ja võidelda rivaalitsevate jõukudega. Atmosfääriline ja sügav mängukogemus viib mängijad ajastutruusse ja ohtlikku maailma, kus iga otsus võib olla saatuslik.

Koos KM

11,99 

1 laos

Registreerige ja saate 6 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Tootekirjeldus

Romero Gamesi ja Paradox Interactive’i strateegiamäng Empire of Sin asetab teid 1920ndate keeluaegse Chicago halastamatu kuritegeliku allmaailma keskmesse. Sinu ülesanne on tõmmata, võluda ja hirmutada end tippu ning teha kõik, mis vaja, et seal püsida. See tegelaskujupõhine, noir’i inspireeritud mäng asetab mängijad otse 20ndate aastate hiilgavasse hiilgusse ja glamuuri, töötades samal ajal organiseeritud kuritegevuse räpases allilmas kulisside taga.

Funktsioonid

  • Ehita kuritegevuse impeerium: Tõsta oma kuritegelik impeerium algusest peale, valides oma valitud räpina (olgu see siis salajaäri, ametiühingu kaitse või kasiinod) ja luues lojaalsete mafiooside meeskonna, et tänavatel oma märki jätta. Kui olete endale nime teinud, laiendage oma mõjuvõimu, võttes üle konkureerivaid territooriume ja lisades oma repertuaari rohkem ettevõtmisi.
  • Kaitske ja laiendage territooriumi: Kui asi jõuab löögi alla, muidugi hüpoteetiliselt, ja teie bossi peab saatma sõnumi, astuge vastu jõhkras, omakorda põhinevas võitluses. Värba strateegiliselt oma käsilased ja loo oma meeskonnas tugev keemia, et maksimeerida lahingukahju ja aidata kindlustada oma positsiooni linnas.
  • Elav, hingav maailm: Avasta 1920ndate aastate elava Chicago tänavaid ja suhtle elavate, hingavate tegelastega, kellel kõigil on oma elu, mis mõjutab nende reaktsiooni sinu tegudele (või tegematajätmistele). Saate oma tahtmise saavutamiseks neid meelitada, sundida, võrgutada või ähvardada.
  • Kasutage oma mõjuvõimu: Tee ja lõhu liite, anna politseile altkäemaksu ja kauple mustal turul, et tõsta oma fraktsiooni hinnangut ja laiendada oma kuritegelikku perekonda. Kuid hoia oma vaenlased alati lähedal ja veendu, et sul on siseringi mutt ja silmad igal pool.
  • Mitu võidustrateegiat: Kas sa jõuad tippu vägivalla, sotsiaalse mõju või kogu linna hõlmava tuntuse abil, on mitmeid viise, kuidas saada Chicago kuningaks või kuningannaks. Erinevate algtingimuste ja pidevalt muutuva meeskonna dünaamika tõttu ei ole kaks läbimängimist kunagi ühesugused.
Lisainfo
Platvorm

,

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 16. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Ei

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Tarne