Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Among Us Crewmate Edition – PlayStation 5

Mängige võrgus 4–15 mängijaga, kui proovite oma kosmoselaeva koos hoida ja tsivilisatsiooni tagasi naasta. Kuid ettevaatust… kuna pardal võib olla tulnukas pettur!

Tootekood: 51179 Kategooriad: , Sildid: ,

Koos KM

29,99 

Registreerige ja saate 15 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Tootekirjeldus

Üks meeskonnakaaslane on asendatud parasiitkujumuutjaga. Nende eesmärk on kõrvaldada ülejäänud meeskond enne, kui laev koju jõuab. Pettur saboteerib laeva, hiilib läbi tuulutusavade, petab ja paneb teisi anonüümseks jääma ja tapab meeskonna.

Laeva korda tehes ei saa keegi rääkida, et säilitada anonüümsus. Kui surnukehast teatatakse, arutab ellujäänud meeskond avalikult, kes nende arvates Pettur on. Petturi eesmärk on teeselda, et nad on meeskonna liige. Kui The Impostorit ei hääletata, lähevad kõik tagasi laeva hooldama, kuni leitakse teine ​​surnukeha. Kui The Impostor hääletatakse maha, võidab meeskond!

Omadused
  • Elu meeskonnakaaslasena : võitmiseks täitke kõik oma ülesanded laeval, kuid olge petiste eest! Teatage surnukehadest ja kutsuge kokku erakorralised koosolekud, et petturid välja hääletada. Loodetavasti valisite õigesti!
  • Mängige petisena : tekitage kaost, hiilige ringi ja kujundage süütuid kõrvalseisjaid! Võitmine tähendab iga meeskonnakaaslase tapmist – kas arvate, et olete sabotaaži meister?
  • Kohandamine : valige, kuidas soovite mängida! Lisage rohkem pettureid, ülesandeid, vähendage nähtavust ja palju muud. Kõik stiilselt, kui saate valida oma lemmikvärvi, riietuse ja mütsi.

Among Us: Crewmate Edition Sisaldab:

  • Among Us põhimäng ja kõik DLC esemed: õhulaevade, Poluse ja MIRA HQ Skins ning Hamster Pet, Bedcrab Pet, Brainslug Pet, Stickmin Pet ja Mini Crewmate komplektid
  • Eksklusiivne jaemüügieksklusiivne ” Innersloth Cosmicube “, mis sisaldab kosmeetikat meie valmistatud prototüüpidest, millest ei saanud kunagi täisväärtuslikke mänge, selles kuubis on kõik Innerslothi meeskonna saladused.   
  • 3D-läätsekujuline ümbris, autor Hanako Lambert Dual Wield Studios
  • Alyssa Hermani petisündroomi kleebiseleht
  • 1 12-st Mira peakorteri spetsiaalsest holograafilisest pääsukaardist, autor Hannako Lambert Dual Wield Studios
  • Volditud Skeldi kaardiplakat, mille kujundas Cannon Kissane
  • Lunastatav kood 6 arvuti/telefoni taustapildi jaoks, autor Amy Liu ettevõttes Innersloth
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 7. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Jah

Online

Jah

Võrgus mängimise tasu

PlayStation Plus

Tarne