Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

A Plague Tale: Requiem – PlayStation 5

“A Plague Tale: Requiem” on kaasahaarav seiklusmäng, mis jätkab Amicia ja Hugo lugu keskajal katku ja tumedate jõudude vastu võitlemisel. Uuri imekaunist, kuid ohtlikku maailma, kasutades nutikust ja koostööd ellujäämiseks.
Tootekood: 51101 Kategooriad: , Silt:

Koos KM

31,99 

Laost otsas

This product is currently sold out.

No worries! Enter your email, and we'll let you know as soon as it's back in stock.

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Kirjeldus

“A Plague Tale: Requiem” on sügavalt kaasahaarav seiklusmäng, mis jätkab Amicia ja Hugo südantlõhestavat ja ohtuderohket teekonda keskajal. Tumedad jõud, laastav katk ja surmav rottide salk varitsevad kõikjal, muutes iga sammu riskantseks ja pingeliseks. Mängija astub taas Amicia ja Hugo rolli, kus nende seiklus viib läbi kaunite, kuid surmavate keskkondade, kasutades nutikust, hiilimist ja koostööd, et võidelda ellujäämise nimel.

Funktsioonid

  • Lugu ja tegelased: “A Plague Tale: Requiem” jätkab Amicia ja Hugo südantlõhestavat lugu, pakkudes sügavat ja emotsionaalset narratiivi, mis keskendub nende võitlusele ellujäämise nimel pimedal ja ohustavas maailmas. Loo arenedes kohtuvad nad uute liitlaste ja vaenlastega, mis lisavad sügavust ja keerukust nende teekonnale.

  • Stealth ja taktika: Mängu peamine rõhk on hiilimisel ja taktikalisel võitlusel. Mängija peab vältima otseseid kokkupõrkeid vaenlastega, kasutades keskkonda ja nutikaid strateegiaid, et jääda märkamatuks ja saavutada oma eesmärgid.

  • Keskaegne maailm: Mäng toimub rikkalikus ja detailirohkes keskaegses maailmas, mis on täis ohtusid ja ilusaid vaateid. Mängija saab avastada linnu, külasid, metsi ja varemeid, mis kõik on meisterlikult loodud, et pakkuda kaasahaaravat ja autentset kogemust.

  • Mõistatused: Mäng sisaldab erinevaid keskkonnapõhiseid mõistatusi, mis nõuavad loogilist mõtlemist ja nutikat lahendamist. Need mõistatused on tihedalt seotud mängu loo ja keskkonnaga, pakkudes väljakutseid, mis hoiavad mängijat pidevalt haaratud.

  • Ressursside haldamine: Piiratud ressursside kogumine ja haldamine on oluline ellujäämiseks. Mängija peab leidma ja kasutama erinevaid esemeid, et meisterdada relvi, tööriistu ja muid vajalikke esemeid, mis aitavad neil ellu jääda ja edasi liikuda.

Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 18. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Ei

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Tarne