Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Fifa 15 – Xbox One (Kasutatud)

“FIFA 15” on populaarne jalgpallisimulatsioonimäng, mis pakub realistlikku ja kaasahaaravat jalgpallikogemust. Mängus on kõik ametlikud liigad, meeskonnad ja mängijad, millele lisanduvad täpsed mängufüüsika ja detailne graafika. Uued funktsioonid, nagu täiustatud meeskonnataktikad ja mängijate emotsioonid, muudavad mängukogemuse veelgi dünaamilisemaks. “FIFA 15” sisaldab mitmekülgseid mängurežiime, sealhulgas karjäärirežiimi ja mitmikmängu, pakkudes põnevust nii üksikmängijatele kui ka sõpradega mängimiseks.

Tootekood: 51070 Kategooriad: , Sildid: , ,

Koos KM

9,99 

1 laos

Registreerige ja saate 5 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

FIFA 15 äratab jalgpalli ellu hämmastavate üksikasjadega, nii et fännid saavad kogeda spordi emotsiooni nagu kunagi varem.

Saate tunnistajaks rahvahulga intensiivsusele ja kuulata kommentaatorite juhatusi, mis viivad fännid läbi mängu loo tänu Dynamic Match Presentation’ile. Uus emotsionaalne intelligentsus võimaldab mängijatel reageerida vastastele ja meeskonnakaaslastele kontekstis ja seoses mängu narratiiviga.

Järgmise põlvkonna visuaalid asetavad fännid elavatele väljakutele, mille muru kulub mängu edenedes. Autentsed mängijate visuaalid annavad mängijatele elutruu välimuse. Player Control suurendab mängijate liikumise reageerimisvõimet ja muudab mees-mehe-vahelised lahingud rahuldust pakkuvamaks kui kunagi varem.

Funktsioonid

  • Emotsionaalne intelligentsus – esmakordselt modelleerib FIFA 15 kõigi 22 mängija emotsioone väljakul, andes fännidele võimaluse kogeda vahetult maailma parimate jalgpallurite hoiakuid ja isiksusi mängu ajal.
  • Dünaamiline mängu esitlus – Mängupäev tundub dünaamilisem ja elavam kui kunagi varem – see uputab sind mängu toimumisse ja ei võta sind kunagi hetkest välja. Piirkonnaspetsiifiliste käitumisviiside abil eristuvad rahvahulgad nüüd oma klubile, liigale, riigile või kontinendile määratud hurraa- ja lauluhäälte järgi.
  • Korrektsed kontaktid – füüsiliselt korrektsed kontaktid muudavad revolutsiooniliselt jalgpalli suhtlemise mängijate ja nende keskkonnaga. Iga dribbel, puudutus, sööt, löök ja tõrje liigub vastavalt palli pöörlemisele selle kehaosa või objekti asendi suhtes, millega see ühendub – see annab jalgpallile täpse pöörlemise, kõverdumise ja liikumise ning mitmekesised trajektoorid.
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 3. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Ei

Online

Jah

Võrgus mängimise tasu

Xbox Live Gold

Tarne