Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction – PS4

Rainbow Six: Extraction on taktikaline kooperatiivne mäng, mis toob kokku Rainbow Sixi kogukonna kõige tuntumad märulikangelased ja viib nad vastamisi kõige ohtlikumate vaenlastega, kellega nad on kunagi pidanud võitlema.

Mängu tegevus leiab aset tuleviku kontekstis, kus võõrad organismid on tunginud Maale ja ohustavad inimkonda. Mängijad moodustavad meeskonna ja võitlevad koos välismaalaste vastu, kasutades oma erinevaid oskusi ja varustust, et täita missioone ja kaitsta tsiviilisikuid.

Tootekood: 51031 Kategooriad: ,

Koos KM

14,99 

Laost otsas

This product is currently sold out.

No worries! Enter your email, and we'll let you know as soon as it's back in stock.

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Tootekirjeldus

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction on kolme mängija koostööl põhinev taktikaline esimese isiku tulistamismäng. Koosta oma Rainbow Sixi operaatorite eliitmeeskond, et alustada sissetungi ettearvamatutesse ohjeldatud tsoonidesse ja avastada surmava ja pidevalt areneva Archæns’i tulnukate ohu taga peituvaid saladusi. Teadmised, koostöö ja taktikaline lähenemine on teie parimad relvad. Ärge jätke kedagi maha, kui võtate vastu muteerunud tulnukate parasiidid ja elate selles taktikalises ühistulistamisvideomängus ellu intensiivset ja kurjakuulutavat mängu.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction on aastakümneid olnud kaitseks kõige hullemate globaalsete ohtude eest, mida on võimalik ette kujutada. Nüüd seisame silmitsi seni suurima hirmuga: surmava mutatsiooniga tulnuka parasiidiga.

Funktsioonid

  • Mängige üksi või koos sõpradega mis tahes platvormilt selles 1-3 mängijaga PvE FPS-is.
  • 69 relva, 25 vidinat, 18 edenemistasemega operaatorit, 12 suurt dünaamilist kaarti, 13 muteerivat vaenlast ja tasuta käivitamisjärgne sisu.
  • Pange oma oskused proovile 4 reguleeritava raskusastme ja põneva lõpumängu järjestatud režiimiga.
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’i mängijad: hankige mõlemas mängus 4 EKSKLUSIIVSET Epic käigukomplekti ja avage Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’is kohe kõik 18 Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction’i operaatorit.
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 16. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Ei

Online

Jah

Võrgus mängimise tasu

Jah

Tarne