Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Day One Edition – PlayStation 5 (Eeltellimine)

Saadaval alates 31.12.2025

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater on uusversioon legendaarsest stealth- ja tegevusmängust, kus mängijad astuvad noore Solid Snake’i rolli. Mäng viib mängijad ohtlikule missioonile 1960. aastate džunglakeskkonnas, kus nad peavad kasutama varjatust, taktikalist planeerimist ja ellujäämisoskusi, et võidelda vaenlaste vastu ja paljastada keeruline vandenõu. Uusversioon toob kaasa täiustatud graafika, kaasaegse mängumehaanika ja sügava loo, säilitades originaali põneva atmosfääri ja pinge.

Tootekood: 51176 Kategooriad: , Sildid: ,

Koos KM

85,99 

Registreerige ja saate 43 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Tootekirjeldus

Intensiivne päritolulugu reetmisest ja taktikalisest spionaažist. Hakka alasti maoks, erioperatsioonide sõduriks, kelle ülesandeks on hiilida vaenulikku keskkonda, võimaluse korral vältida võitlust, peita tõendeid, kui ta sellega tegeleb, ja tungida sügavale vaenlase territooriumile, et oma missiooni lõpule viia. Legendaarne lugu, tegelased, häälnäitlemine, mäng ja muusika, mis muutsid originaali sensatsiooniks, naasevad, arenesid ja kaasahaaravamad kui kunagi varem. See kaasaegne hüpe puhub igale stseenile uue elu ja ehitab uuesti üles kõik maailma nurgad. Uuendatud lahingukahjustuste süsteemiga kajastuvad Snake’i riiete kulumine, aga ka sinikad ja kuulihaavad tema kehal reaalajas. Snake’i riideid saab parandada riietust vahetades, kuid kõik vigastused tema tegelikule kehale jätavad oma jälje jäädavalt, jutustades loo iga mängija ainulaadsest teekonnast läbi mängu.
 

Laiendatud mänguesitlus

Vaadake mängu Metal Gear Solid Delta: Snake Eater laiendatud mängu ja kogege algse mängu uuesti määratletud ja täiustatud versiooni. Lisaks klassikalisele mängustiilile ja juhtelementidele on mängijatel võimalik valida kaasaegne juhtimisskeem. Kütkestav narratiiv ja kaasahaarav keskkond jäävad puutumata, nüüd on täiustatud visuaalid ja 3D-heli, mis muudavad džungli olustiku veelgi paremaks. Valmistuge enneolematuks stealth action seikluseks.kogemus.

Omadused

  • Legendaarne lugu, tegelased, häälnäitlemine, mäng ja muusika, mis muutsid originaali sensatsiooniks, naasevad, arenesid ja kaasahaaravamad kui kunagi varem.
  • See kaasaegne hüpe puhub igale stseenile uue elu ja ehitab uuesti üles kõik maailma nurgad. Uuendatud lahingukahjustuste süsteemiga kajastuvad Snake’i riiete kulumine, aga ka sinikad ja kuulihaavad tema kehal reaalajas.
  • Snake’i riideid saab parandada riietust vahetades, kuid kõik vigastused tema tegelikule kehale jätavad oma jälje jäädavalt, jutustades loo iga mängija ainulaadsest teekonnast läbi mängu.
  • Unreal Engine 5 puhul on laiaulatuslikud etapid renderdatud tipptehnoloogia abil. Uskumatu uus graafika äratab džunglite, metsade ja soode metsiku kasvu oivaliste detailidega ellu. Tegelased on renderdatud nii peenelt detailselt, et näo kortsud, poorid ja isegi eraldiseisvad silmade ja vikerkesta liigutused on nähtavad, võimaldades rikkalikke ja emotsioone tekitavaid näoanimatsioone.
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 18. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Jah

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Edition

Day One

Tarne