Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Alan Wake 2 Deluxe Edition – PlayStation 5 (Eeltellimine)

Saadaval alates 22.10.2024

Alan Wake kadus 2010. aastal pärast seda, kui ta oma naise Alice Wake’iga Vaikse ookeani loodeosas puhkuse ajal kohtus üleloomuliku jõuga.

Tootekood: 51154 Kategooriad: , Sildid: , ,

Koos KM

69,99 

Registreerige ja saate 35 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Tootekirjeldus

Rituaalsete mõrvade jada ähvardab Bright Fallsi, väikelinna kogukonda, mida ümbritseb Vaikse ookeani loodeosa kõrbes. Saabub mõrvu uurima Saga Anderson, edukas FBI agent, kellel on maine võimatute juhtumite lahendamise eest. Andersoni juhtum muutub õudusunenäoks, kui ta avastab lehekülgi õudusloost, mis hakkab tema ümber tõeks saama. Alan Wake, eksinud kirjanik, kes on meie maailma taga õudusunenäos lõksus, kirjutab sünge loo, püüdes kujundada teda ümbritsevat reaalsust ja põgeneda oma vanglast. Teda jahtides tume õudus püüab Wake säilitada mõistust ja võita kuradit omaenda mängus. Anderson ja Wake on kaks kangelast kahel meeleheitel teekonnal kahes erinevas reaalsuses, kes on südames ühendatud viisil, millest kumbki neist aru ei saa: peegeldavad üksteist, kordavad üksteist ja mõjutavad neid ümbritsevaid maailmu. Õudusloost kantuna tungib üleloomulik pimedus Bright Fallsi, rikkudes kohalikke ja ähvardades nii Andersoni kui ka Wake’i lähedasi. Valgus on nende relv – ja turvaline varjupaik – pimeduse vastu, millega nad silmitsi seisavad. Kas nad on lõksus võigas õudusloos, kus on ainult ohvrid ja koletised, kas nad saavad välja murda kangelasteks, kes nad olema peavad?

Omadused

  • Lahendage surmav mõistatus : väikelinna mõrvajuurdlusest alguse saav spiraalib kiiresti õudusunenäoks. Avastage üleloomuliku pimeduse allikas selles psühholoogilises õudusloos, mis on täis pingelist põnevust ja ootamatuid pöördeid.
  • Mängige kahe tegelasena : kogege nii Alan Wake’i kui ka Saga Andersoni lugusid ja vaadake sündmusi erinevatest vaatenurkadest. Juhtumi lahendamiseks vahetage Andersoni võidujooks elu või surma ja Wake’i meeleheitlike katsete vahel oma reaalsus ümber kirjutada, et pääseda pimeda koha sügavustest.
  • Avastage kaks maailma : kogege kahte kaunist, kuid hirmuäratavat maailma, millest igaühel on oma rikkalik tegelaskuju ja surmavad ohud. Avastage Vaikse ookeani loodeosas asuva Cauldroni järve majesteetlikke maastikke ning Bright Fallsi ja Watery idüllilisi linnu. Terava kontrastiga püüdke põgeneda Dark Place’i painajalikust linnapildist.

Alan Wake 2 Deluxe Editioni füüsiline versioon sisaldab järgmist :

  • Alan Wake 2 füüsiline mäng.
  • The Night Springsi ja Lake House’i laiendused.
  • Deluxe Editioni kosmeetika ja esemed: Nordic Shotgun Skin jaoks Saga, Crimson Windbreaker jaoks Saga, Celebrity Suit Alanile, Parliament Shotgun Skin jaoks Alan ja Lantern Charm jaoks Saga.
  • Alan Wake Remastered (Digital Edition – kaasas kingitusena koos ostu DLC-ga vautšeril).
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 18. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Jah

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Edition

Deluxe

Tarne