Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Spirit of the North Enhanced Edition – PlayStation 5

Mängija juhib rebast läbi müstilise Islandi maastike, avastades iidseid saladusi ja lahendades mõistatusi. Lugu on inspireeritud Norra folkloorist ning mäng keskendub loodusmaailma ilu ja hinge taastamisele. Enhanced Edition pakub täiustatud graafikat ja jõudlust, luues veelgi kaasahaaravama kogemuse. Mäng on rahulik ja meditatsiooniline, pakkudes sügavalt emotsionaalset rännakut ilma dialoogita.

Tootekood: 51041 Kategooriad: , Sildid: ,

Koos KM

24,99 

1 laos

Registreerige ja saate 12 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Spirit of the North: Enhanced Edition on ühe mängijaga 3. inimese seiklusmäng, mis on inspireeritud Islandi hingematvatest ja salapärastest maastikest. Lugu juurdub erinevatest Põhjamaade folklooripaladest. Mängige tavalise rebanena, kelle lugu põimub maagilise vaimurebase virmaliste valvuriga. Reisides üle mägede ja punaseks määrdunud taeva all, avastate rohkem oma kaaslase ja varemeis oleva maa kohta. Ainulaadne, et sihikindlalt ei oleks dialoogi ega jutustamist. Mängijad peavad hingama oma ümbrusesse, et lahendada erinevaid mõistatusi ja spekuleerida kadunud iidse tsivilisatsiooni tähenduse üle.

Omadused

  • Avastage maailma kahe uue ja platvormile eksklusiivse skinniga.
  • Sukelduge täielikku keelekümblusesse, liikudes läbi vapustavate 4K maastike, mis on varustatud remastereeritud tekstuuride, valgustuse ja objektidega 60 kaadrit sekundis.
  • Lahendage keskkonnaalaseid mõistatusi, et muuta ümbritsevat maailma, kasutades iidseid jõude, mille on teile andnud The Guardian of the Northern Lights.
  • Järgige salapärast Vaimurebast mööda varemeis maad, kui avastate rohkem kadunud tsivilisatsiooni kohta.
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 7. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Jah

Online

Ei

Edition

Enhanced

Võrgus mängimise tasu

Tarne