Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Sonic Forces – Nintendo Switch

Meeskonnalt, kes tõi teieni Sonic Colorsi ja Generationsi, tuleb järgmine põnev pealkiri Sonicu frantsiisis – Sonic Forces. Koge kiiret tegevust kui Modernne Sonic, põnevat platvormimängu kui Klassikaline Sonic ja kasuta võimsaid uusi vidinaid kui oma kohandatud kangelaskuju. Aidake Sonicul võidelda tagasi ja taastada maailm Dr. Eggmani ja võimsa, salapärase uue kurikaela vastu.

Koos KM

27,99 

1 laos

Registreerige ja saate 14 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Võida Dr. Eggman ja liitu epilises kõrgetempoosises võitluses maailma päästmiseks mängus Sonic Forces. Aita Sonicul luua armee maailma taastamiseks ja võitle kaose vastu. Koge kiiret tegevust kui Modernne Sonic, lendle ohtlike platvormide kohal kui Klassikaline Sonic ning kasuta võimsaid uusi vidinaid kui sinu enda kohandatud kangelaskuju. Maailma saatus on sinu kätes.

Funktsioonid

  • Epic Action Platformer – Võitle läbi maailma, mille hävitas dr. Eggman ja võimsa uue kaabaka Sonic Forcesis, uues kiires tempos platvormimängus meeskonnast, kes tõi teieni Sonic Colors ja Sonic Generations. Sonic Forces võimaldab teil kiirustada läbi rusuvate maastike nagu Modern Sonic, katapulteerida ohtlikest platvormidest nagu Classic Sonic ja kasutada võimsaid uusi vidinaid oma kohandatud kangelasena.
  • All Star Cast Of Heroes and Villains – Võitle kõigi staaride rivistusega vaenlastega, sealhulgas; Dr Eggman, Zavok, Metal Sonic ja Chaos, mis viivad võitluseni Sonicu seni võimsaima vaenlase Infinite’iga. Isegi kangelased vajavad abi, nii et peate maailma tagasi võtma.
  • Liituge Sonic’s Armyga – looge oma ainulaadne kangelane sadade erinevate tarvikutega ja jagage oma tegelast fännidega üle kogu maailma!
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 7. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Ei

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Tarne