Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Undisputed Deluxe Edition – PlayStation 5

Poks on tagasi! Undisputed on autentne poksimäng, mille on hoolikalt välja töötanud pühendunud võitlusfännid koos professionaalse poksikogukonnaga.
Tootekood: 51185 Kategooriad: , Silt:

Koos KM

69,99 

Laost otsas

This product is currently sold out.

No worries! Enter your email, and we'll let you know as soon as it's back in stock.

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus
  • Uuenduslik ja autentne poksimäng  – poks ei seisne ainult löökides. Ring on strateegiline lahinguväli, kus võitlejad saavad valida ründenurga, seada üles püünised ja nutikate taktikate abil vastaseid üle kavaldada. Seetõttu oleme lisanud Undisputedile mitu võitlusmehaanika kihti, andes The Sweet Science’i valdamiseks suurema kontrolli kui kunagi varem. Mängige elutruus karjäärirežiimis läbi eepilise teekonna amatöörpoksiturniiridest kuni vaieldamatuks meistriks saamiseni. Looge Character Creatoriga oma võitleja, kohandades kõike alates ehitusest, tätoveeringutest kuni lühikeste pükste ja kinnasteni. Revolutsiooniline jalatöö mehaanika, sealhulgas Loose Movementi lüliti, mis aitab teil ringist hõlpsalt ümber saada, ja tasase jalaga liikumine, kui teie vastupidavus langeb.
  • Rohkem kui 60 individuaalset löögi – lööge mitme nurga ja suunaga. Pettus luua lõks ja loendur. Kõik kaitsevõluriks vajalikud tööriistad. Libista löögid, kudumine, põiklemine ja blokeerimine. Füüsikapõhised interaktsioonid, nii et löögid võivad mõnikord minna ümber või isegi läbi kaitse. Lähedalt ja isiklikult võideldes nagu kunagi varem. Väikesed detailid, mis loevad. Põlve löömine, tahtlikud vead, kokkupõrked ja kohtunike suhtlus. 
  • The World of Boxing – oleme litsentsinud ja teinud koostööd päriselu poksijate, juhtorganite ja kaubamärkidega, et tuua Undisputedile enneolematu autentsus. 70+ litsentseeritud võitlejat – tulemas on rohkem! Alates legendaarsetest nimedest nagu Muhammad Ali ja Sugar Ray Robinson kuni tänapäevaste poksimeistriteni, sealhulgas Canelo Álvarez, Terence Crawford ja Tyson Fury. Põnev naiste osakond koos teerajajatega Claressa Shields, Katie Taylor, Jessica McCaskill, Seniesa Estrada ja Ebanie Bridges. WBC, British Boxing Board of Control ja teised tõsielus tegutsevad poksiorganisatsioonid. Poksivarustuse ja rõivaste kaubamärgid nagu Everlast, Empire Pro Tape ja Adams Footwear. Punchi statistika ja CompuBoxi esitlus. Võitleja tutvustused legendaarse Jimmy Lennon juuniori poolt. Austatud kohtunik Kenny Bayless.  
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 16. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Jah

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Edition

Deluxe

Tarne