Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Dragon Age The Veilguard Standard Edition – PlayStation 5 (Eeltellimine)

Saadaval alates 31.10.2024

Ühendage Veilguard ja trotsige jumalaid mängus Dragon Age™: The Veilguard, kaasahaarav ühe mängijaga RPG, kus sinust saab liider, kellesse teised usuvad.

Tootekood: 51166 Kategooriad: , Sildid: ,

Koos KM

76,99 

Registreerige ja saate 38 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Tootekirjeldus

Astuge Thedase maailma, elavasse karmi kõrbe, reetlike labürintide ja sädelevate linnade maailma – mis on läbi imbunud konfliktidest ja salajastest maagiatest. Nüüd on paar korrumpeerunud iidset jumalat vabanenud sajanditepikkusest pimedusest ja on põrgulikult hävitanud maailma.

Thedas vajab kedagi, kellele nad saavad loota. Tõuse üles vankerina, Dragon Age’i uusima kangelasena. Olge see, kes soovite olla, ja mängige nii, nagu soovite, võideldes selle nimel, et jumalad ei rikuks maailma. Kuid te ei saa seda üksi teha – koefitsiendid on teie vastu. Juhtige seitsmest kaaslasest koosnevat meeskonda, kellest igaühel on oma rikkalik lugu, mida avastada ja kujundada, ning üheskoos saab teist Veilguard.

Ühendage Veilguard ja trotsige jumalaid mängus Dragon Age™: The Veilguard, kaasahaarav ühe mängijaga RPG, kus sinust saab liider, kellesse teised usuvad.

Omadused

  • Ühendage löödud maailm – Thedas on koduks lugupeetud rühmitustele, nagu kangelaslikud Grey Wardens ja Tevineteri mässumeelsed Shadow Dragons.
  • Rally the Veilguard – ühendage seitsmest kaaslasest koosnev meeskond, kellel kõigil on rikkalik elu, sügav taust ning oma teadmised ja ainulaadsed võimed.
  • Saage liidriks, kellesse teised usuvad – valige erinevate rasside ja võitlusklasside hulgast, kohandage oma välimust ja valige oma tegelase taustalugu.
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 18. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Ei

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Tarne