Registreerige ja teenige punkte!

Tasuta kohaletoimetamine alates 49€

Odavad hinnad ja uued pakkumised iga kuu!

Unknown 9 Awakening – PlayStation 5

Sukelduge Unknown 9 salapärasesse maailma ja avastage silmapiiril peidetud saladused. Olete Haroona, kvestor, kes on sündinud võimega seigelda salapärasesse dimensiooni, mis kattub meie omaga ja mida tuntakse ainult Voldiks. Otsides võimsaid varjatud teadmisi, õpib Haroona valdama oma ainulaadset sidet Foldiga, mis võimaldab tal suunata selle jõud meie maailma… Kuid selline jõud ei jää märkamata ja Haroonast saab kiiresti killustunud kildkonna sihtmärk. nimetades end Ascendantideks, kes soovivad kasutada Volti inimkonna ajaloo kulgu muutmiseks.

Tootekood: 51153 Kategooriad: , Silt:

Koos KM

58,99 

Registreerige ja saate 29 punkte!

Mängu ümbrises võib olla teine keel, kuid ise mäng on alati inglise keeles.

Kirjeldus

Tootekirjeldus

Olete Haroona, kvestor, kes on sündinud võimega seigelda salapärasesse dimensiooni, mis kattub meie omaga ja mida tuntakse ainult Voldiks. Otsides võimsaid varjatud teadmisi, õpib Haroona valdama oma ainulaadset sidet Foldiga, mis võimaldab tal suunata selle jõud meie maailma… Kuid selline jõud ei jää märkamata ja Haroonast saab kiiresti killustunud kildkonna sihtmärk. nimetades end Ascendantideks, kes soovivad kasutada Volti inimkonna ajaloo kulgu muutmiseks.

Omadused

  • Hakka Haroonaks – mängige noore ja julge naisena, kellel on võime sukelduda ja suunata vägesid paralleeldimensioonist, mida tuntakse Foldina.
  • Master the Fold – kasutage oma foldi meisterlikkust ja valige oma mängustiil. Astuge oma vaenlaste sekka, et neid juhtida, põigelda kuulide eest, kaduda silmapiiril, visata Umbrici energiat oma vastastele ja palju muud.
  • Reis mööda maailma – Mauritaania liivast ja ohtlikest India džunglitest kuni 19. sajandi Portugali gooti maastikeni avastage mõningaid salapärasemaid kohti, mida maailm võib pakkuda.
  • Avastage Unknown 9 universum – Unknown 9: Awakening on põimuvate lugude keskmes, mis areneb välja paljude Unknown 9 toodete kaudu, mille sündmused ja tegelased moodustavad palju suurema jutumaailma.
Lisainfo
Platvorm

Mängu liik

Tootja

Põhimäng

Jah

Vanuse reiting

Sobilik alates 16. eluaastast

Tingimused

Mängu keel

Inglise keel

Laienduspakett

Ei

Online

Ei

Võrgus mängimise tasu

Tarne